Narges Immigration
شرکت خدمات مهاجرتی نرگس
مشاور شما برای مهاجرت به انگلستان

تحصیل در انگلستان

 

چرا ادامه تحصیل در خارج از کشور

 

بالا

ادامه تحصیل در خارج از کشور نه تنها به دانشجو فرصت آشنایی و کسب مهارت بیشتر در زبان انگلیسی (که زبان اول دنیا می باشد) را میدهد، بلکه این فرصت را فراهم می نماید که دانشجو با فرهنگ ملل دیگر آشنایی پیدا کرده و تجربه ای ارزشمند از این طریق کسب نماید که در کشور خود با هر میزان امکانات نمی تواند به این امر مهم دست پیدا کند

چرا تحصیل در انگلستان

 

بالا

کشور انگلستان به لحاظ داشتن دو دانشگاه برتر و تاریخی آکسفورد و کمبریج یکی از بهترین کشورها برای ادامه تحصیل در مقاطع مختلف می باشد. در کشور انگلستان افراد این امکان را دارند که زبان انگلیسی را از منبع اصلی آن و توسط معلمان انگلیسی زبان یاد بگیرند. همچنین به دلیل تکثر قومی و جمیعتی انگلیس شما با فرهنگها و ملل مختلف از نزدیک آشنا می شوید. در این کشور شما فرصت دارید با فرهنگ جوامع اروپایی و کشورهای توسعه یافته و همچنین فرهنگ کشورهای در حال توسعه آشنا شوید چرا که جمعیت زیادی از کشورهای دیگر در انگلستان اقامت داشته و فرهنگ کشور انگلستان به شما عرضه می کنند. یقینا" شما از حضور در یک کشور توسعه یافته با بافتهای اجتماعی مختلف و متنوع متشکل از ملل و اقوام مختلف لذت خاهید برد

هزینه های تحصیلی

بالا

 

هزینه های تحصیل درانگلستان برای دوره های دانشگاهی و در دوره آموزش زبان انگلیسی به شرح زیر است

سالانه 5000 تا 7000 پوند انگلستان مقطع دبیرستان

سالانه 7000 تا 10000 پوند انگلستان مقطع لیسانس

سالانه 10000 تا 15000 پوند انگلستان مقطع فوق لیسانس

سالانه 10000 تا 17000 پوند انگلستان مقطع دکتری

هزینه های زندگی در انگلستان

بالا

 

هزینه های زندگی در این کشور نیز به شرح زیر میباشد

 

آیا من واجد شرایط تحصیل در انگلستان هستم؟

بالا

 

پذیرش از موسسات آموزش زبان انگلیسی

ما پیشنهاد میکنیم صرف نظر از سطح فعلی مهارت زبان انگلیسی شما، حداقل به مدت 3 ماه در انگلستان از طریق ثبت نام و شرکت در دوره های آموزش زبان به ارتقاء سطح زبان انگلیسی خود بپردازید. برای شرکت در این دوره ها شما نیاز به ارایه هیچگونه مدرک تحصیلی ندارید، و میتوانید صرفا با ثبت نام در یکی از آموزشگاههای معتبر زبان در انگلیس اقدام به در خواست ویزا نمایید. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در اینخصوص میتوانید با پر کردن فرم تقاضا در همین سایت از مشاوره رایگان ما بهره مند گردید

 

آیا من واجد شرایط اخذ ویزا هستم؟

بالا

 

واجد شرایط بودن برای اخذ ویزا بستگی به توان مالی شخص متقاضی یا کسی که هزینه های وی را متضمن می گردد خواهد داشت. در صورتی که استطاعت مالی متقاضی برای تحصیل در انگلستان محرز باشد، ما مدارک و دعوتنامه های تحصیلی مورد نیاز را برای متقاضیان فراهم می نماییم. بیش از 95% از دانشجویان ما تا کنون با موفقیت ویزای خود را گرفته و به انگلستان برای تحصیل مهاجرت نموده اند

آیا من از خدمات موسسه شما در انگلستان بهره مند می باشم؟

بالا

 

کلیه متقاضیان میتوانند از خدمات این موسسه با پرداخت 250 پوند یا معادل ریالی آن بهره مند گردند. نو اندیش خود را موظف میداند که حداکثر تلاش و امکانات خود را برای ارایه بهترین خدمات به دانشجویان بکار گرفته و رضایت و آسایش خاطر متقاضیان را در اینخصوص تامین نماید. در واقع دانشجویان با استفاده از تجربیات 20 ساله این موسسه در امور مهاجرتی و اقامت جایی برای هیچگونه نگرانی نخواهند داشت

 

کیفیت دانشگاههای انگلستان

بالا

 

دانشگاههای کشور انگلستان به لحاظ کیفی از اعتبار جهانی برخوردار میباشند. با این حال این دانشگاهها از سوی مراجع رسمی ایران از جمله وزارت علوم،تحقیقات و فناوری به دوگروه الف و ب تقسیم میشوند. شما میتوانید لیست این دانشگاهها را در همین سایت با کلیک در اینجا ببینید

آیا من می توانم در انگلستان شغل دایم داشته باشم و شرایط اخذ ویزای کاردراین کشورچیست؟

بالا

 

همچنین نو اندیش میتواند برای فارغ التحصیلان مقطع لیسانس و بالاتر اقدام به درخواست اقامت و ویزای کار نماید

لیست دانشگاههای مورد قبول از نظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری

بالا

 

Group A (Alphabetical order)

 

 

Group B (Alphabetical order)

بالا

 

 

 

تحصیل در انگلستان

روشی که برای اخذ ویزای تحصیلی انگلستان انتخاب می­کنید بستگی به سن، طول مدت تحصیل و رشتۀ تحصیلی شما دارد. برای ارزیابی اولیه در مورد اینکه واجد شرایط اخذ ویزای تحصیلی هستید یا خیر، می­توانید به صفحۀ ارزیابی اولیه مراجعه کنید اما بهتر است قبل از آن، نوع ویزای تحصیلی را که برای شرایط شما مناسب­تر است، انتخاب کنید.

اگر بعد از مطالعۀ انواع ویزای تحصیل در انگلستان و شرایط مربوط به آن، باز هم نکتۀ مبهمی وجود داشت، می­توانید برای مشاوره با ما تماس بگیرید.

 

انواع ویزای تحصیلی انگلستان



اطلاعات بیشتر
اگر 16 یا 17 ساله هستید، مرکز آموزشی که قصد تحصیل در آن را دارید باید تأیید کند که برای کدام­یک از انواع ویزای "Tier 4 (عمومی)" یا ویزای "Tier 4 (کودکان)" در سیستم امتیازشماری اقدام کنید.

اگر رشتۀ تحصیلی انتخابی شما در سیستم ارزشیابی مدرک بریتانیا (National Qualification Framework) پایین­تر از سطح 3 (level 3) قرار دارد باید از طریق ویزای "Tier 4(کودکان)" اقدام کنید.

اما اگر رشتۀ شما سطح 3 (یا معادل آن) یا بالاتر باشد و طول دورۀ تحصیل آن هم بیشتر از 2 سال است، بهتر است از طریق ویزای "Tier 4 (عمومی)" اقدام کنید.

لطفا فرم ارزشیابی رایگان را پرکنید تا بهترین مسیر را به شما پیشنهاد کنیم.

به انگلستان خوش آمدید.