studying in uk
Contact us فرم ارزیابی اولیه تحصيل در انگلستان مهاجرت به انگلستان

تحصیل در انگلستان - فرم ارزیابی اولیه


روشی که برای اخذ ویزای تحصیلی انگلستان انتخاب می­کنید بستگی به سن، طول مدت تحصیل و رشتۀ تحصیلی شما دارد. برای ارزیابی اولیه در مورد اینکه واجد شرایط اخذ ویزای تحصیلی هستید یا خیر، می­توانید به صفحۀ ارزیابی اولیه مراجعه کنید اما بهتر است قبل از آن، نوع ویزای تحصیلی را که برای شرایط شما مناسب­تر است، انتخاب کنید.

اگر بعد از مطالعۀ انواع ویزای تحصیل در انگلستان و شرایط مربوط به آن، باز هم نکتۀ مبهمی وجود داشت، می­توانید برای مشاوره با ما تماس بگیرید.


انواع ویزای تحصیلی انگلستان


  • ویزای Tier 4 تحصیل (کودکان) Tier 4 (Child) student

  • اگر بین 4 و 17 ساله هستید، می­توانید از طریق سیستم امتیازشماری برای ویزای Tier 4 اقدام کنید. اگر بین 4 و 15 سال هستید، باید برای تحصیل در یک مدرسۀ شهریه­ای مستقل درس بخوانید.


  • ویزای تحصیل کودک مسافر – Child visitor

  • اگر سن شما حداکثر 17 سال باشد و بخواهید به انگلستان بیایید تا به مدت حداکثر 6 ماه در یک رشتۀ تحصیلی درس بخوانید، می­توانید از طریق این ویزا برای تحصیل در انگلستان اقدام کنید.

    اگر از طریق ویزای " تحصیل کودک مسافر" به انگلستان آمده باشید، نمی­توانید در مدتی که داخل انگلستان هستید، ویزای خود را به "Tier 4 تحصیل (کودکان)" تغییر دهید. برای اقدام برای ویزای "Tier 4 تحصیل (کودکان)" باید از کشور محل زندگی خود اقدام کنید.


  • ویزای Tier 4 تحصیل (عمومی) – Tier 4 (General) student

  • اگر برای تحصیلات بعد از 16 سالگی خود قصد تحصیل در انگلستان را دارید، می­توانید به عنوان دانشجوی بزرگسال و از طریق سیستم امتیازشماری برای ویزای"Tier 4 تحصیل (عمومی)" اقدام کنید.


  • ویزای دانشجوی مسافر – Student visitor

  • اگر سن شما 18 سال یا بالاتر است و می­خواهید به انگلستان بیایید تا به مدت حداکثر 6 ماه در یک رشتۀ تحصیلی درس بخوانید، و در مدتی که اینجا هستید هم قصد کار کردن ندارید، می­توانید برای ویزای " دانشجوی مسافر" اقدام کنید.

    اگر از طریق ویزای "دانشجوی مسافر" به انگلستان آمده باشید، نمی­توانید در مدتی که داخل انگلستان هستید، ویزای خود را به "Tier 4 تحصیل (عمومی)" تغییر دهید. برای اقدام از طریق ویزای "Tier 4 تحصیل (عمومی)" باید از کشور محل زندگی خود اقدام کنید.


  • دانشجوی احتمالی (بازدید برای تحصیل) – Prospective student

  • اگر می­خواهید برای تصمیم­گیری بهتر در مورد انتخاب رشتۀ تحصیلی به انگلستان بیایید، و یا قصد دارید تا در 6 ماه آینده در یک رشتۀ تحصیلی مشغول به تحصیل در انگلستان شوید، می­توانید از طریق ویزای "دانشجوی احتمالی" اقدام کنید.
    در مدتی که داخل انگلستان هستید، می­توانید برای ویزای "Tier 4 تحصیل (عمومی)" یا "Tier 4 تحصیل (کودکان)" اقدام کنید.


اطلاعات بیشتر
اگر 16 یا 17 ساله هستید، مرکز آموزشی که قصد تحصیل در آن را دارید باید تأیید کند که برای کدام­یک از انواع ویزای "Tier 4(عمومی)" یا ویزای "Tier 4(کودکان)" در سیستم امتیازشماری اقدام کنید. اگر رشتۀ تحصیلی انتخابی شما در سیستم ارزشیابی مدرک بریتانیا (National Qualification Framework) پایین­تر از سطح 3 (level 3) قرار دارد باید از طریق ویزای "Tier 4(کودکان)" اقدام کنید. اما اگر رشتۀ شما سطح 3 (یا معادل آن) یا بالاتر باشد و طول دورۀ تحصیل آن هم بیشتر از 2 سال است، بهتر است از طریق ویزای "Tier 4 (عمومی)" اقدام کنید.

Optimized for Google by WebYaab
© 2012 Studyinginuk.co.uk