Mansouri & Son Solicitors
شرکت خدمات مهاجرتی
مشاور شما برای مهاجرت به انگلستان

ویزای انگلیس - کار آفرینی
Tier 1 Entrepreneur UK Visa

  1. امادگی مالی در حد دویست هزار پوند برای سرمایه گذاری و ایجاد شغل در انگلستان
  2. اشنایی به زبان انگلیسی در حد ابتدایی

واجدین شرایط میتوانند همسر و فرزندان زیر هجده سال خود را با خودشان به انگلیس بیاورند
سفارت انگلیس معمولا در طول سه هفته به تقاضای شما رسیدگی میکند و ویزا به شما همسر و فرزندانتان برای مدت سه سال و چهار ماه صادر میکند که قابل تمدید برای دو سال ببشتر هست. پس از ان واجدین شرایط اقامت دایم در یافت خواهند کرد.


مداک لازم

  1. پاسپورت
  2. عکس رنگی
  3. صورت حساب بانکی برای سه ماه گذشته
  4. پس انداز به مبلغ هزار پوند
  5. دسترسی به مبلغ دویست هزار پوند
  6. B1 مدرک انگلیسی


لطفآ با ما تماس بگیرید تا بهترین مسیر را به شما پیشنهاد کنیم.

به انگلستان خوش آمدید.

Mansouri & Son Solicitors, Member of IanianLawyer.org UK

If you need an immigration lawyer for USA, please contact Dr. Mitra Nejat