Mansouri & Son Solicitors
شرکت خدمات مهاجرتی
مشاور شما برای مهاجرت به انگلستان

ویزای انگلیس - سرمایه گذاری
Tier 1 Investor UK Visa

  1. امادگی مالی در حد دو میلیون پوند پوند برای سرمایه گذاری در سهام دولتی در انگلستان
  2. اشنایی به زبان انگلیسی لازم نمیباشد

واجدین شرایط میتوانند همسر و فرزندان زیر هجده سال خود را با خودشان به انگلیس بیاورند
سفارت انگلیس معمولا در طول سه هفته به تقاضای شما رسیدگی میکند و ویزا به شما همسر و فرزندانتان برای مدت سه سال و چهار ماه صادر میکند که قابل تمدید برای دو سال ببشتر هست. پس از ان واجدین شرایط اقامت دایم در یافت خواهند کرد

بعد از گرفتن این ویزا شما میتوانید در انگلیس کار کنید و یا مشغول تحصیل بشوید. همسر و فرزندان شما نیز میتوانند در انگلستان مشغول کار و تحصیل بشوند.


مداک لازم

  1. پاسپورت
  2. عکس رنگی
  3. صورت حساب بانکی برای سه ماه گذشته
  4. پس انداز به مبلغ هزار پوند
  5. دسترسی به مبلغ میلیون پوند


لطفآ با ما تماس بگیرید تا بهترین مسیر را به شما پیشنهاد کنیم.

به انگلستان خوش آمدید.

Mansouri & Son Solicitors, Member of IanianLawyer.org UK

If you need an immigration lawyer for USA, please contact Dr. Mitra Nejat